ODN Nieuwsarchief

Roldeurkast wordt eigentijdse locker

ROLDEURKAST WORDT EIGENTIJDSE LOCKER

Heeft u ook steeds minder papier en meer flexwerkplekken op uw kantoor? Revitaliseer dan uw roldeurkast tot een handige lockerkast die multifunctioneel gebruikt kan worden. 

Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat: https://youtu.be/CP6Wze2zJto


Nieuwe uitvoering HAG Futu 2.0 - mesh

Vanaf vandaag te bestellen, de nieuwe HAG Futu Mesh.

 

Vanaf vandaag te bestellen, de nieuwe HAG Futu Mesh.

Bestelbaar in 7 nieuwe frisse kleuren, waarbij de rugleuning en de stof mooi met elkaar gecombineerd kunnen worden. Elke kleur is geïnspireerd door de natuur.  De nieuwe kleuren vervangen de huidige FutuKnit kleuren. 


Pami behaalt certificaat "Goud"van EcoVadis voor MVO beleid

Onze levernacier Pami behaalt het hoogste certificaat met label ‘Goud’ van EcoVadis voor haar MVO beleid.

Afgelopen vrijdag ontvingen ze een erg positief bericht van de klant GlaxoSmithKline. We citeren even:

 

"GlaxoSmithKline wil u graag bedanken voor het deelnemen aan de MVO-evaluatie. Uw firma behaalde niveau van erkenning "Goud". Dit voortreffelijke resultaat plaatst uw firma in de top 5% van alle leveranciers en firma's die werden geëvalueerd door EcoVadis. Gefeliciteerd!"

 

Weinig aan toe te voegen! Proficiat Pami!


EcoVadis
EcoVadis is een internationaal onafhankelijk bureau dat de duurzaamheidsprestaties van bedrijven beoordeelt op het gebied van milieu, goede arbeidsomstandigheden, duurzaam inkopen en eerlijk zakendoen.

 

Omdat er enorm veel leveranciers zijn, is het monitoren van al deze milieuaspecten voor de inkoper een lastige taak. Daarnaast worden de leveranciers ook geconfronteerd met constant veranderende standaarden (vb: ISO 26000, MVO Prestatieladder etc. ) en met bedrijven die op hun beurt ook weer bepaalde verwachtingen hebben op bepaalde MVO thema’s. Binnen deze enorme hoeveelheid aan informatie biedt EcoVadis een oplossing. 

 

EcoVadis evalueert leveranciers op basis van de verschillende duurzaamheidscriteria die ook terugkomen in de ISO 26000. Op basis van deze evaluatie krijgen ze een scorecard. Op deze scorecard staat de rating van hun prestaties (goud, zilver of brons). Naast dit doel dient de scorecard ook voor benchmarking. Dit houdt in dat je de prestaties van andere bedrijven op het gebied van milieuaspecten kan vergelijken met die van jezelf.


HÅG Futu 2.0 Future Proof!

HÅG Futu 2.0 Future Proof Verbeterde versie!

HÅG Futu is één van de meest succesvolle bureaustoelen uit de HÅG stoelen collectie. Futu was de eerste stoel met de geavanceerde HÅG inBalance technologie en met een super eenvoudige bediening die de stoel bij uitstek geschikt maakt voor flexible werkplekken.

De Futu groeide de laatste jaren uit tot één van de meest innovatieve design iconen op de werkplek en is nu nog verder verbeterd. De lendesteun kreeg een luxe polstering en zorgt daarmee voor een zacht en persoonlijk zitcomfort. Soepelheid, het instelgemak en de soepelheid van de knoppen is sterk verbeterd. 

Verbetering van de stevigheid van de armleggers: waardoor in iedere stand maximale stabiliteit wordt geboden. Het resultaat is een comfortabele en dynamische stijlicoon die geschikt is voor iedere persoonlijke en flexibele werkplek. 


Office Design Projectinrichters neemt op dinsdag 4 april deel aan Business 2 Beurs De Liemers.

 
B2B de Liemers biedt bezoekers en deelnemers een informatief, inspirerend, interactief en sterk verbindend programma. Met een compleet scala aan workshops en lezingen is er naast het netwerken en kennismaken met ondernemers veel keus om echt rekening mee te houden!
 
Naast de ruim 100 deelnemers die zich op de beurs presenteren, kun je ook veel kennis opdoen tijdens de verschillende kennissessies die de hele dag door bezocht kunnen worden. 

Zowel de beurs als alle lezingen zijn voor iedereen gratis te bezoeken. 
 
Kom ons bezoeken, Office Design Projectinrichters BV – stand nummer 38. 

Ingewikkeld is passé, de toekomst is eenvoudig: Connex2

Met het oog op de demografische ontwikkelingen en de consequenties daarvan voor de toekomstige werkomstandigheden voldoet Connex2 reeds vandaag aan de eisen van morgen. Dankzij de automatische aanpassing, de uiterst eenvoudige bediening en het uitzonderlijke zitcomfort is Connex2 een betrouwbare partner voor alle mensen op kantoor.
 
Stoel uitproberen, neem contact met ons op en wij verzorgen graag een proefplaatsing.
Office Design Projectinrichters BV – 0031 (0) 313 48 49 50

Opgeleverd project in Hanzestad Doesburg

Opgeleverd project in Hanzestad Doesburg
 
Het arsenaal van Doesburg is een voormalig middeleeuws klooster, het Grote Convent.
De laatste tachtig jaar raakt het arsenaal zwaar in verval, maar inmiddels is het volledig gerestaureerd en na jaren van plannenmakerij kreeg het een nieuwe bestemming.
Cultuur, horeca, kunst en ambacht maken het arsenaal nu tot een bruisende ontmoetingsplek voor Doesburg.
 
Office Design Projectinrichters BV heeft vorige week een van de vergaderkamers mogen inrichten met de producten van Wiesner Hager. Een strakke en moderne uitstraling van het meubilair in een oude en sfeervolle ambiance. Een perfecte combinatie!
 
Door de flexibiliteit van het meubilair is de ruimte voor zowel grotere als kleinere groepen te gebruiken. 

Aangepast openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is ons kantoor gesloten vanaf vrijdag 23 december, 12:00 uur a.s. tot en met zondag 1 januari 2017. Vanaf maandag 2 januari 2017 staan wij weer voor u klaar. Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 0031 (0) 6 30 61 49 50 of een e-mailbericht zenden aan info@office-design.nl
 
Please note that our office will be closed during the Christmas holidays from December 23rd2016 at noon until January the 1th 2017. For urgent matters, please dial: 0031 (0) 6 30 61 49 50or sent an e-mail to info@office-design.nl

Te warm, of juist te koud op kantoor?

Het is geen geheim: veel vrouwelijke collega’s zoeken in de winter de verwarming op en hebben zelfs nu in de zomer vaak koude handen en voeten. Maar hiervoor bestaan goede en fysiologisch verklaarbare redenen! Waarom vrouwen het sneller koud hebben dan mannen en waarom de nieuwe Klöber ‘Klimastuhl’ de oplossing is.

Elke medewerker kan op elke werkplek de temperatuur regelen en zijn persoonlijke behaaglijkheidstemperatuur instellen. Flexibel en op elk gewenst moment.

Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden.

Realisatie project

Vorige week mochten wij weer een prachtig project opleveren in zowel in Rotterdam als ook over de grens in Zuid-Duitsland. Een prachtige combinatie van maatwerk met italiaanse design meubelen. Door de keuze van materiaal en kleurstelling ontstaat een prettige werkomgeving die perfect past bij de wensen en uitstraling van de klant.

B2B Beurs - Duiven

Wij staan a.s. dinsdag 19 April op de B2B de Liemers. B2B de Liemers biedt bezoekers en deelnemers een informatief, inspirerend, interactief en sterk verbindend programma. Met een compleet scala aan workshops, lezingen, brainstormsessies en een debat is er naast het netwerken en kennismaken met ondernemers veel keus om echt rekening mee te houden!

BEURS VOOR ONDERNEMERS IN DE LIEMERS

DATUM: 19 April 2016
TIJD: 12.00 - 22.00 UUR
LOCATIE: Makro, adres Dijkstraaf te Duiven

Langdurig zitten is dodelijk! Bent u benieuwd wat we daar mee bedoelen? Bezoek ons op standnummer 76, we vertellen u graag meer.

Kohl Anteo Alu wint Red Dot Award

De bureaustoelenserie ANTEO® ALU van KÖHL GmbH is bekroond met de Red Dot, de internationale award voor onderscheidend productdesign. 

ANTEO® ALU, de nieuwe bureau- en conferentiestoelen serie KÖHL, combineert esthetiek met ergonomische zitcomfort. Een hoge, opvallende rugleuning met aluminium verbinding creëert een elegante en slanke silhouet. Het gebruik van hoogwaardige materialen ondersteunt de stijlvolle uitstraling van deze serie. ANTEO® ALU zorgt voor maximaal ergonomisch comfort en een verscheidenheid aan opties. 


Door de KÖHL® AIR-SEAT kan (optioneel) de ergonomische functionaliteit verder worden verhoogd. Dit revolutionair zitconcept stimuleert de wervelkolom en de spieren door multidimensionale microbewegingen. De nieuwe bureau- en conferentiestoelen serie is, zoals het gehele portfolio van KÖHL, van hoge kwaliteit en met minimale belasting voor het milieu geproduceerd met behulp van duurzame, milieuvriendelijke productieprocessen.

Project fotografie te Culemborg

Onlangs opgeleverd en prachtig gefotografeerd door Bas Weetink Fotografie, een mooi project te Culemborg in samenwerking met Tanya van Leeuwen Architectuur.

Functionele Duo-werkplekken in combinatie met sfeerverlichting op de werkplek zorgen voor betere communicatie en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Inrichting is aangevuld met losse zitelementen welke informeel overleg mogelijk maken.

Nieuw in onze collectie MIDJ

De liefde voor Italiaans Design komt met dit merk sterk naar voren. Vernieuwend door gebruik van mooie materialen en trendy kleurgebruik. Een mooie aanvulling op onze bestaande collectie. De eerste inspirerende presentaties en offertes zijn al uitgebracht, de reacties zijn positief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Binnenkort zullen wij enkele artikelen uit deze collectie uitlichten op onze site.

Dit zijn de 4 coolste kantoren wereldwijd

Inspiratie nodig voor een inspirerende werkplek? Van hedgefonds tot crowdfundkoning en van flexplek tot unicorn: deze vier bedrijven gaan verder dan de glijbaan en de pingpongtafel. Atlas Holdings: zwevende vergaderruimtes Hedgefonds Atlas Holdings uit Connecticut huurde het bedrijf in dat ook het kantoor van Google in New York ontwierp. Ze hebben de inrichters blijkbaar wel een duidelijke opdracht gegeven. "Geen glijbanen of powernap-pods, we blijven wel een hedgefonds." Op het eerste gezicht ziet het kantoor er nogal kil uit, maar dan is daar opeens de zwevende vergaderkamer boven een keuken met open haard.

Lees het gehele artikel op: http://www.sprout.nl/artikel/design/dit-zijn-de-4-coolste-kantoren-wereldwijd

Bron: www.sprout.nl

In samenwerking met Croonen Architecten

In samenwerking met Croonen Architecten uit Nijmegen verzorgen wij de inrichting van de Colloquiumruimte van Radboud Universiteit Nijmegen
Een mooie opdracht van 80 stoelen met schrijfbladen ten behoeve van de Colloquium ruimte van de Radboud Universiteit. De wens was een comfortable, stapelbare stoel met schrijfblad optie. Samen met Croonen Architecten zijn hiervoor passende stoelen voorgesteld waarbij uiteindelijk de keuze is gevallen op een rood gestoffeerde multifunctionele stoel. De stoel maakt dat de ruimte flexibel te gebruiken is en makkelijk te veranderd kan worden voor diverse overlegsituaties. 


'Zitten is dodelijk'

LANGDURIG ZITTEN IS DODELIJK

Langdurig zitten is dodelijk, wijst onderzoek uit. Daarom is het zaak ook tijdens het werk meer te bewegen.

 

Wie gemiddeld 8 of 9 uur per dag zit, heeft een 15% hogere kans om vroegtijdig te sterven. Bij 11 of meer uur is dat zelfs 40%. Ook als je elke avond een uur gaat sporten.

Dit blijkt uit onderzoek van Hidde van der Ploeg, onderzoeker aan de VU Amsterdam. De uitkomsten van zijn onderzoek zijn slecht nieuws voor Nederlanders, want wij zitten van alle Europeanen het meest. 45,6% van de Nederlanders boven de 15 jaar zit 7 uur per dag of langer. Bij de Duitsers is dit 5,8 uur en bij de Belgen 5,7 uur. De Roemenen zijn het actiefst met 3,2 uur.

Zitten is vooral ongezond omdat je je beenspieren niet gebruikt. Hierdoor worden vet en suiker uit je bloed minder snel opgenomen en dat leidt tot een grotere kans op hart- en vaatziektes, diabetes, obesitas en kanker.

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat ze weinig bewegen en compenseren dit met een uurtje sporten na het werk. Maar daar wordt de hoeveelheid zitten niet minder van. Het is dan ook belangrijk om het zitten te vervangen door bewegen. Denk aan het vergaderen aan een statafel of een overleg tijdens een wandeling. Vervang je stoel door een zitbal. Ook zijn er fietsbureaustoelen en loopbanden met een werkblad. Misschien even wennen, maar wel goed voor je gezondheid.

Bron: Elsevier www.elsevier.nl

Bent u benieuwd hoe u uw werkplek kunt aanpassen en wenst u een passend adives? Neem gerust contact met ons op.


'Ik wil van iedere dag iets moois maken'

Interview in Dus, Magazine van Lindus de ondernemersvereniging van de Liemers - juli 2015:

'Ik wil van iedere dag iets moois maken' 

Als lid van ondernemersvereniging Lindus is Nicole Heuff uitgenodigd voor een interview. 
Het is een mooi, persoonlijk interview geworden met een kijkje achter de schermen, zowel zakelijk als privé.

Voor het gehele intervieuw verwijzen wij naar de site van Lindus http://www.lindus.nl/magazine/

Het Arsenaal te Doesburg

Vandaag ontvingen wij een prachtige foto van fotograaf Bas Weetink. Hij heeft een door ons ingericht kantoor in het Arsenaal te Doesburg perfect in beeld gebracht.

Een project door ons opgeleverd in samenwerking met Interieurarchitect Tanya van Leeuwen. Perfect contrast tussen historie en onze moderne tijd.


Het kantoor van de toekomst

Is uw werkomgeving klaar voor de toekomst? Bent u zich bewust van de keuzes in werkplekken voor uw organisatie en de werkwijze van uw mensen? Trends als open kantoorlandschappen, informele communicatie, war for talent als ook de ambiance zijn steeds belangrijker factoren op het gebied van projectinrichting. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden met uw organisatie structuur en cultuur als uitgangspunt.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak of informatie. 0313-484950 of info@office-design.nl 

Project SPON

Spon Postdoctorale Opleidingen

Het is de bedoeling dat het interieur ontwerp aansluit bij onze manier van lesgeven.

Eigenlijk het lokaal van de toekomst voor het voortgezet onderwijs. Digitaal, papierloos, flexibel en toepasbaar voor verschillende manieren van lesgeven. Kortom een mooie opdracht waar we op dit moment volop mee bezig zijn.

Wat doet het SPON.

Het SPON is een landelijk werkend opleidingsinstituut gevestigd op de groene campus van de Radboud Universiteit Nijmegen. Wij zijn onderdeel van het Academisch Centrum Sociale Wetenschappen (ACSW) en verzorgen o.a. de postacademische opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog in de regio Gelderland en Overijssel.de toekomst voor het voortgezet onderwijs. Digitaal, papierloos, flexibel en toepasbaar voor verschillende manieren van lesgeven. Kortom een mooie opdracht waar we op dit moment volop mee bezig zijn.

 


OD NEWS Jaargang 1, Juli 2014

De nieuwe editie OD NEWS van de maand Juli is hier! In deze maand uitgave vindt u onder andere de laatste projecten. Het laatste nieuws, en natuurlijk de nieuwste trends in onze rubriek: "Nieuwe Producten"

Ook staan er weer schitterende events op de agenda. Kortom in deze OD NEWS wordt u weer
helemaal op de hoogte gebracht binnen de wereld van slim werken en OD Projectinrichters.

KLIK HIER

Office Design Projectinrichters wijzigt presentatie ruimte om naar Working Showroom!

Afbeelding van `Office Design Projectinrichters wijzigt presentatie ruimte om naar Working Showroom!`

Na veel oriëntatie zowel in Nederland als in het buitenland te hebben gepleegd hebben wij begin van 2014 besloten om een totale structuur wijziging door te voeren. Het accent van onze onderneming komt steeds meer te liggen op het ontwerpen en faciliteren van projecten voor kantoren, zorg en speciaal werk, daarnaast melden zich veel horecabedrijven voor het inrichten van bijv. Grand Cafe's, kantine's en overige inrichtingen zoals Auditoriums, collegezalen en seats voor sport accommodaties. Dit alles maakt onze showroom niet geheel overbodig maar kan daardoor veel kleiner en meer digitaal. Het digitale tijdperk hadden wij reeds ca. 10 jaar geleden al ingezet en dat is nu een groot voordeel voor ons.
Na veel oriëntatie zowel in Nederland als in het buitenland te hebben gepleegd hebben wij begin van 2014 besloten om een totale structuur wijziging door te voeren. Het accent van onze onderneming komt steeds meer te liggen op het ontwerpen en faciliteren van projecten voor kantoren, zorg en speciaal werk, daarnaast melden zich veel horecabedrijven voor het inrichten van bijv. Grand Cafe's, kantine's en overige inrichtingen zoals Auditoriums, collegezalen en seats voor sport accommodaties. Dit alles maakt onze showroom niet geheel overbodig maar kan daardoor veel kleiner en meer digitaal. Het digitale tijdperk hadden wij reeds ca. 10 jaar geleden al ingezet en dat is nu een groot voordeel voor ons. Door de showroom plekken flexibel te maken (dit is uiteindelijk onze specialisatie) en door in deze ruimten ook te gaan werken en vergaderen, is dit voor derden een geweldige manier van werken die wij gaan verhuren. Op korte termijn hopen wij nu in het pand wat officieel per 1 juni "HET BEINUMHUIS" gaat heten diverse mogelijkheden voor jonge zelfstandige ondernemers die de beschikking krijgen over een zeer moderne en goed ingerichte vergaderkamer met allerlei apparatuur. Een Italiaanse Cantina waar bijeenkomsten, recepties en workshops gehouden kunnen worden en een fantastische lounge ruimte waar informele gesprekken gevoerd kunnen worden. De activiteit heet OFFICE4RENT waar Office Design Projectinrichters één van de huurders is. Met de 7 kantoorruimten en een technische ruimte die momenteel op de ontwerptafel ligt is de functionaliteit van dit prachtige gebouw een aanwinst voor het nieuwe werken. Als extra kunnen ondernemers uit verdere regio's al beschikken voor € 75,00 per maand over een virtueel kantoor en bij bezoek dan ook gebruik maken van alle faciliteiten.

Laat u zich gratis informeren! Tel: 0313 48 49 50

Opdracht voor Office Design Special Products

Opdracht voor Office Design (Special Products)

 

Sinds enige tijd heeft Office Design Special Products een samenwerking met de belgische fabrikant JEZET. Specialisaties zijn: Tribunebouw vast en verschuifbaar, Auditorium fauteuils, en collegezaal inrichtingen. Naast diverse opdrachten voor Ziekenhuizen en Universiteiten (zie referentie HAN) wordt binnenkort de nieuwe topsporthal binnen SAZA in Doetinchem ingericht, de inrichting zal een aantal verrijdbare tribunes bevatten en totaal circa 1600 zitplaatsen opleveren.

Medio Mei 2014 wordt dit project geinstalleerd. Blijf het volgen!
Boven-aanzicht topsporthal SAZA te Doetinchem waar medio Mei 2014 dit project geinstalleerd
zal worden.


Office 4 rent

Office 4 rent

Beinum Ondernemers Centrum biedt startende en groeiende ondernemers een professionele werkomgeving. Ook is er ruimte voor elders gevestigde ondernemingen of organisaties.
De huurmogelijkheden zijn zeer gevarieerd. Er kan al voor 200,- per maand een flexwerkplek worden gehuurd. De kantoren zijn volledig ingericht met professionele kantoormeubelen.
Er zijn nog enkele luxe en comfortabele ruimtes beschikbaar. Momenteel wordt er een industriële ruimte omgebouwd. 


Het gezicht van Doesburg

Kunstmanifestatie Het gezicht van Doesburg

Weekend van 15 & 16 maart van 12.00 tot 17.00 uur

Expositie 10 kunstenaars
Live action fotoshoot & painting
Kunstveiling (deel opbrengst naar KWF)
Robertino 
Modeschow Only for men
Live muziek met Maurice & Dylan
Creatieve kinderactiviteiten

Programma zaterdag & zondag
Iedere 2 uur modeshow
15.00 uur kunstveiling o.l.v. bekende Doesburger

U bent van harte welkom!
Entree gratis
Locatie: Office Design
                Leigraafseweg 2 Doesburg


OD NEWS jaargang 1, April 2014

De afgelopen maanden is Office Design Projectinrichters druk bezig geweest met de ontwikkeling van zijn eigen Digitale Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief die uitgebracht word onder de naam: "OD NEWS" kan men in één oogopslag de laatste ontwikkelingen tot op de voet volgen.

KLIK HIER

Rencent opgeleverd ontvangst ruimte Gelders Archief

Recent opgeleverd bij het Gelders Archief in Arnhem kleurijke lounge zitelement.
Een flexibele ontvangst bank met vele mogelijkheden, een mooi referentieproject.

OD News

LED op! Binnenkort een nieuwe workshop over LED verlichting
Egbert Keen, de verlichting goeroe, geeft binnenkort een workshop over licht (LED) en de gevolgen daarvan op onze waarneming, prestatie, welbevinden, gezondheid of gedrag. Houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Second Life
Tijdens de maand oktober t/m eind december hebben wij een interessante opruiming van Second life funiture.
Voor meer informatie klik op Second life.

Giroflex
Met Giroflex bureaustoelen zijn er kennismakings aanbiedingen. Bel voor meer informatie 0313 48 49 50

Office Desking
Per 1 september heeft Office Design een compleet nieuw concept voor anders werken onder de naam Office Desking. Wilt u meer weten neem contact met ons op.

Giroflex 353-familie uitgebreid

Met ingang van oktober 2013 is de bureaustoelenserie 353 van de Zwitserse zitmeubelfabrikant Giroflex aangevuld met vergader- en bezoekersstoelen. Ook de nieuwe modellen zijn uiterst comfortabel en bieden tal van mogelijkheden voor individuele voorkeuren. Wie houdt van een veelkleurige wereld, zal enthousiast zijn over de Giroflex 353-familie.De vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in talrijke uitvoeringsvarianten, bijvoorbeeld hoogteverstelbaarheid en met terughaalmechanisme. De bezoekersstoelen bieden niet alleen de nodige optische vormgevingsmogelijkheden, ze zijn ook nog eens praktische stapelbaar. De Giroflex 353-stoelfamilie valt op door haar flexibiliteit, veelzijdigheid, slim toegepaste technologie en comfort. De hele familie voldoet aan de richtlijnen van het cradle-to-cradle label en daarmee aan de strengste criteria als het gaat om ecologie en duurzaamheid. Giroflex verleent voor de nieuwe stoelen 5 jaar garantie op constructie, mechanisme en afwerking. 

De complete Giroflex 353-familie is vanaf november 2013 verkrijgbaar bij Office Design Projectinrichters.

Restaurant Sint Maartenskliniek Nijmegen

Afbeelding van `Restaurant Sint Maartenskliniek Nijmegen`

Office Design Projectinrichters BV heeft het restaurant "Het Rondeel" van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen voorzien van nieuwe stoelen. 

VNO-NCW midden bijeenkomst

Afbeelding van `VNO-NCW midden bijeenkomst`

Donderdag 12 september vond de eerste VNO-NCW bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst brachten we een bezoek aan Office Design Projectinrichters te Doesburg. 

Donderdag 12 september vond de VNO-NCW JL. bijeenkomst van september plaats. Tijdens deze bijeenkomst werd een bezoek aan Office Design Projectinrichters te Doesburg gebracht. De avond liep zoals gepland en de bezoekers gingen enthousiast naar huis. Met 4 workshops en een aantal toespraken kunnen wij van Office Design Projectinrichters zeggen dat de avond geslaagd was.

Tevens feliciteert Office Design Projectinrichters Mevrouw P. Teunis met haar benoeming tot bestuurslid van VNO-NCW midden. 
Sint Maartenskliniek

Office Design Projectinrichters levert de nieuwe aangepaste stoelen aan het restaurant van de Sint Maartenskliniek het "Rondeel".


Lindus ondernemers vereniging de Liemers

Lindus ondernemers vereniging de Liemers houd op dinsdag 1 oktober een workshop op een beurs bij hotel van der Valk in Duiven waar leden hun diensten en producten tonen. Office Design Projectinrichters nodigt u van harte uit. 


Burgerzaal van Gemeente Doesburg

Office Design Nederland verzorgt inrichting

Burgerzaal van Gemeente Doesburg

Voor meer impressies kijk bij projecten.

Office Design richt Gelders Archief in

Gelders Archief in beweging en klaar voor de Toekomst.

Het Gelders Archief beheert al meer dan 200 jaar een groot aantal historische archieven en collecties.
Gelders Archief in beweging en klaar voor de Toekomst.

Het Gelders Archief beheert al meer dan 200 jaar een groot aantal historische archieven en collecties. Al het materiaal kan, voor zover openbaar, sinds jaar en dag door belangstellende worden ingezien. Dat is nu nog mogelijk op de studiezaal van Gelders Archief aan de Markt, vanaf juni 2013 word de nieuwe huisvestiging aan de Westervoorstedijk in Arnhem in gebruik genomen.

Het nieuwe gebouw van het Gelders Archief word een echt icoon in de stad Arnhem. De opvallende uitstrailing van het gebouw zorgt ervoor dat het Gelders Archief duidelijk zichtbaar is. Het ontwerp van het Gelders Archief is van de hand van  Architectenbureau de Twee Snoeken uit 's Hertogenbosch. Voor het interieurontwerp tekende  Studio Groen+ Schild uit Deventer. De inrichting word verzorgt door Office Design Nederland.

Het prachtige pand aan de Westervoortsedijk word ingericht met Gispen meubilair en Giroflex zitmeubilair. Wij houden u op de hoogte met foto's van de inrichting.  


 Expositie tot eind april te bezichtigen.

Afbeelding van `Expositie tot eind april te bezichtigen.`

Zaterdag 23 en zondag 24 Maart van 12:00 tot 17:00 uur.

De sponsoren van "Het gezicht van Doesburg" willen u uitnodigen om een speciale kunstmanifestatie te bezoeken. Zaterdag 23 en zondag 24 Maart van 12:00 tot 17:00 uur.

De sponsoren van "Het gezicht van Doesburg" willen u uitnodigen om een speciale kunstmanifestatie te bezoeken.

Wij stellen onze locatie op de Leigraafseweg 2 hiervoor beschikbaar. U kunt tevens genieten van de fantastische wijnen en delicatessen van Robertino. Hotel Doesburg serveert een heerlijke verscheidenheid aan zowel warme als koude tapas.

Voor zeer gereduceerde prijs kunt u van de tapas en wijnen genieten, de entree is gratis.

Art Transfers, de initiatiefnemer van deze manifestatie, lever kunst op hoog niveau en promoot Doesburgse kunstenaars. Gispen laat de bekende meubel klassiekers zien.

U kunt bewonderen, aanschouwen én zelf deelnemen aan 'de happening' met de Doesburgse Kunstenaars.

KOM, KIJK EN BELEEF!

Voor vragen kunt u bellen naar: 0313-484950, of naar: 
06-23995555

Ook in 2013 deelname mogelijk aan diverse workshops bij ODN!

Afbeelding van `Ook in 2013 deelname mogelijk aan diverse workshops bij ODN!`

U kunt weer inschrijven! Vanaf februari 2013 worden er door Office Design Nederland weer diverse workshops gehouden. U kunt weer inschrijven! Vanaf februari 2013 worden er door Office Design Nederland weer diverse workshops gehouden. Thema's die onder andere aan bod komen zijn; HNW - Huiswerk. De thuiswerkplek, hoe richt ik deze in en waar moet ik als werkgever en of werknemer aan voldoen. Meer weten, bel of mail ons.
Tel.: 0313 48 49 50 
Mail: info@office-design.nl

Dolce Vita - zondag 16 december a.s.

Dolce Vita - Proef het (Italiaanse) leven........

Zondag 16 december a.s. van 11:00 uur tot 17:00 uur, locatie Leigraafseweg 2 te Doesburg.
Dolce Vita - Proef het (Italiaanse) leven........

Zondag 16 december a.s. van 11:00 uur tot 17:00 uur, locatie Leigraafseweg 2 te Doesburg.

Een evenement met o.a. een modeshow van Towear Women, een bouw- of inrichtingsadvies door architect, mevrouw T. van Leeuwen, Ipad training - zakelijk gebruik tips & tricks, geweldige kunst van o.a. Menno Baars en Willemijn van der Spiegel en fantastische wijnen en delicatessen van Robertino Wijnen.

Designer's Friday 14 december 2012

Afbeelding van `Designer's Friday 14 december 2012`

Designer’s Friday
Persoonlijke uitnodiging introductie VITRA bij Office Design Nederland. Kom kennis maken met de nieuwste ontwerpen van VITRA o.a. getoond op de Orgatec te Keulen.

Schrijf u in klik op deze link

Designer’s Friday
Persoonlijke uitnodiging introductie VITRA bij Office Design Nederland. Kom kennis maken met de nieuwste ontwerpen van VITRA o.a. getoond op de Orgatec te Keulen.

Absoluut innoverend!!
Het Citizen Office Concept, passend bij actuele thema’s zoals HNW (het nieuwe werken) in een VITRA jasje gegoten.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:  
Megatrend
Digitalisering
Globalisering
Diversiteit
Duurzaamheind
Kenniseconomie
War for talent

Office Design Nederland
Office Design Nederland realiseert kantoorinrichting waarin kwaliteit, functionaliteit, design en budget op perfecte wijze samen gaan. Een visie gebaseerd op de overtuiging dat een doordachte en aangename werkomgeving een positieve invloed heeft op mensen. Met dit als uitgangspunt bedenken, creëren en beheren wij de optimale werkomgeving.


Wanneer    14 december 2012

Aanvang    14.00 tot 17.00 uur aansluitend netwerk borrel

Locatie      Office Design Nederland
                  Leigraafseweg 2 Doesburg
                  Telefoon 0313 484950


Kom uw passie met ons delen.

TEAM OFFICE DESIGN NEDERLAND

Schrijf u in klik op deze link

ODN organiseert workshop op locatie

Afbeelding van `ODN organiseert workshop op locatie`

Het nieuwe werken van Hype naar resultaat!


Workshop waarin wij de volgende onderwerpen behandelen
 
Presentatie Cloud computing  - werkplek online
Specialisten van Compudac praten u bij over de mogelijkheden
van cloud computing en online werkplekken

Workshop waarin wij de volgende onderwerpen behandelen
 
Presentatie Cloud computing  - werkplek online
Specialisten van Compudac praten u bij over de mogelijkheden
van cloud computing en online werkplekken

PaperLess Office ( UNIT4 Multivers Paperless )
Een bekende en veelgehoorde term: de zogenaamde
PaperLess Office. Een utopie? Volledig zonder papier is een
uitdaging, veel minder papier kunnen wij echter eenvoudig voor
u regelen. Werken als 'PaperLess Office' bepaalt u immers
uiteindelijk toch zelf? UNIT4 Multivers PaperLess kan u daar
perfect bij helpen.
 
Hoe ziet de werkplek eruit binnen nu en vijf jaar
De kantoorinrichters van Office Design Nederland informeren u
over de  laatste stand van zaken m.b.t. de werkplek van de
toekomst.

De impact van het nieuwe werken op mens en organisatie
Wat betekent het nieuwe werken voor de werknemer en
werkgever.

Datum: 7 december 2012
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Compudac, Doetinchem

Schrijf u nu in, klik hier
Commercial Office Design Nederland

Afbeelding van `Commercial Office Design Nederland`

Bekijk hier de commercial

16 december Dolce Vita bij ODN

Afbeelding van `16 december Dolce Vita bij ODN`

Noteer alvast in u agenda, speciale Dolce Vita in kerstsfeer

Meer informatie volgt

Designers Friday

Afbeelding van `Designers Friday`

14 december 2012 DESIGNERS FRIDAY bij Office Design.

Thema zal zijn Vitra, met gastspreker, de nieuwste modellen, en nog veel meer.

info@office-design.nl

Noteer alvast in u agenda. Meer informatie volgt.

Bekijk nu de uitzending online

Afbeelding van `Bekijk nu de uitzending online`

Bekijk hier de video.

Workshop 22 november a.s.

Afbeelding van `Workshop 22 november a.s. `

Office Design Nederland, projectinrichter te Doesburg organiseert in navolging op het succes van de door ons georganiseerde workshops, de workshop met als thema
 “ De werkplek van morgen “. Office Design Nederland, projectinrichter te Doesburg organiseert in navolging op het succes van de door ons georganiseerde workshops, de workshop met als thema
 “ De werkplek van morgen “.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:
-    Het Nieuwe Werken; van hype naar resultaat!
-    De verandering van de werkplek; hoe ziet de werkplek eruit binnen nu en 5 jaar
-    Verandermanagement: wat heeft dit voor een invloed op de organisatie en op de medewerkers.

De interactieve workshop zal geleid worden door een 3 - tal gast sprekers die ervaringsdeskundigen zijn in bovengenoemde onderwerpen.

Doel van deze workshop is een interactie te bewerkstelligen tussen de gastsprekers en genodigden.
Dit is ook de reden dat wij u deze workshop eenmalig kosteloos aanbieden omdat wij van mening zijn dat deze noodzakelijke kennis gedeeld moet worden.

De workshop vindt plaats:
Waar:             Office Design Nederland, Leigraafseweg 2 te Doesburg
Wanneer:       Donderdag 22 november 2012
Tijdstip:          9.00 uur tot 12.30 uur met aansluitend netwerklunch


Wilt u een workshop bijwonen, neem contact met ons op via email of telefoon.

Email: info@office-design.nl
Telefoon: 0313 484950

Wij hopen u graag te ontmoeten in onze showroom te Doesburg.

Team Office Design Nederland

Benefietavond JCI Doetinchem bij Office Design groot succes

Afbeelding van `Benefietavond JCI Doetinchem bij Office Design groot succes`

JCI Doetinchem haalt € 20.000,- op voor het goede doel Nothing but Nets. In 2012 stond de fundraise van JCI Doetinchem in het teken van Nothing but Nets, een wereldwijde campagne die de strijd met malaria in Afrika aangaat. JCI Doetinchem haalt € 20.000,- op voor het goede doel Nothing but Nets. In 2012 stond de fundraise van JCI Doetinchem in het teken van Nothing but Nets, een wereldwijde campagne die de strijd met malaria in Afrika aangaat.

Door middel van een kledingactie en een benefietavond inclusief veiling kon JCI Doetinchem op 12 oktober jongstleden een cheque van € 20.000,- overhandigen aan een afgevaardigde van Nothing but Nets. Met deze opbrengst kunnen ruim 8.000 kinderen gered worden.

Voor meer informatie en foto's:

http://www.jci-doetinchem.nl/fotoboek/benefietavond-nothing-but-nets

Vitra op de Orgatec 2012

Afbeelding van `Vitra op de Orgatec 2012`

Vitra vertoonde op de kantoormeubelbeurs Orgatec nieuwe producten en concepten in open landschappen, begaanbare shops en etalages. Naast conceptionele pijlers als High Work of Kleur & Materiaal zijn ook Belux, Cisco of de ETH Zürich als partner in het standconcept opgenomen. In een paviljoen werd de culturele kant van Vitra met de Vitracampus en het Vitra Design Museum voorgesteld.

Oplevering Intersnack Doetinchem

In samenwerking met interieurarchitect Tanya van Leeuwen werd kantoor- en ontmoetingsruimten van Intersnack Nederland gerealiseerd.

Bekijk de foto's
Benefiet avond 12 oktober

Afbeelding van `Benefiet avond 12 oktober`

Op vrijdag 12 oktober 2012 organiseert JCI Doetinchem bij Office Design Nederland te Doesburg een benefietavond met een veiling die ten goede komt van Nothing But Nets. Deze benefietavond vindt plaats bij Office Design Nederland in Doesburg. Onder het genot van een hapje en drankje van Robertino Wijnen & Delicatessen en de jazzy geluiden van Hot & Sweet kun je genieten van een heerlijk avondje uit. 

Gedurende de avond zal de veiling voor ‘Nothing But Nets’ plaatsvinden, die op onnavolgbare wijze wordt geleid door (de Mokumse) veilingmeester Frank Balte. De veiling bevat voor elk wat wils; van kunst tot een iPad, van een wijnpakket tot een dag hulp aan huis.  

Voorafgaand aan deze avond ontvang je per e-mail een ‘catalogus’ met daarin een overzicht van de veilingstukken.
Deze benefietavond zou echter niet compleet zijn zonder jou! Daarom nodigen we je van harte uit om, samen met familie, vrienden en/of zakelijke relaties, aanwezig te zijn op deze bijzondere avond en samen met ons malaria de wereld uit te
helpen.

De kosten voor deze avond bedragen € 20,- p.p. 

Jij komt toch ook?
Bekijk hier de uitnodiging.
Vul online het inschrijfformulier in, of print deze

Workshop 27 september a.s.

Afbeelding van `Workshop 27 september a.s. `

Office Design Nederland, projectinrichter te Doesburg organiseert in navolging op het succes van de workshops van afgelopen april en juni, wederom de workshop met als thema  “ De werkplek van morgen “. Office Design Nederland, projectinrichter te Doesburg organiseert in navolging op het succes van de workshops van afgelopen april en juni, wederom de workshop met als thema  “ De werkplek van morgen “.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:
-    HNW, van hype naar  resultaat!
-    De verandering van de werkplek; hoe ziet de werkplek eruit binnen nu en 5 jaar.
-    Kansen en mogelijkheden op gebied van IT.

De interactieve workshop zal geleid worden door een 3- tal gast sprekers die ervaringsdeskundigen zijn in bovengenoemde onderwerpen.

Doel van deze workshop is een interactie te bewerkstelligen tussen de gastsprekers en genodigden.
Wij zijn van mening dat deze noodzakelijke kennis gedeeld moet worden,
dit is ook de reden dat wij u deze workshop eenmalig kosteloos aanbieden.

De workshop vindt plaats:
Waar:             Office Design Nederland, Leigraafseweg 2 te Doesburg
Wanneer:       Donderdag 27 september 2012
Tijdstip:          9.00 uur tot 12.30 uur met aansluitend netwerklunch

Wilt u een workshop bijwonen, neem contact met ons op via email of telefoon.

Email: info@office-design.nl
Telefoon: 0313 484950

Wij hopen u graag te ontmoeten in onze showroom te Doesburg.

Team Office Design Nederland

Thuiswerken helpt ziekteverzuim verlagen

DEN HAAG - Thuiswerken of telewerken op een andere plek die de werknemer goed uitkomt, helpt het ziekteverzuim omlaag.
 

Dit geldt in het bijzonder voor werknemers met een handicap. Mensen met een lichamelijk of geestelijke beperking werken ook meer uren als zij kunnen thuis- of telewerken.

DEN HAAG - Thuiswerken of telewerken op een andere plek die de werknemer goed uitkomt, helpt het ziekteverzuim omlaag.
 

Dit geldt in het bijzonder voor werknemers met een handicap. Mensen met een lichamelijk of geestelijke beperking werken ook meer uren als zij kunnen thuis- of telewerken.

Dat blijkt uit het dinsdag gepubliceerd onderzoek 'Belemmerd aan het werk' van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar het ziekteverzuim en mensen met een arbeidshandicap. Het ziekteverzuim is in Nederland gedaald van 7 procent in 1990 naar 4,2 procent in 2010.

Maar bij werknemers die thuis- of telewerken, ligt het verzuim gemiddeld 0,5 procentpunt lager dan bij hun collega's die dat niet doen. Bij mensen met een arbeidshandicap is het verschil nog groter: 2 procentpunten.
 

Toename

Tussen 2007 en 2010 is het aandeel thuis- en telewerkers van alle werknemers ook toegenomen van 12 procent tot 15 procent. In 2010 zei ook 28 procent van de Nederlanders weleens thuis te werken. Voor de meesten van hen is dat minder dan een vijfde van de normale werktijd.

Thuis- of telewerken kan de arbeidsdeelname van mensen met een beperking verhogen, omdat problemen met reizen vermeden kunnen worden en minder kosten gemaakt hoeven worden om de werkplek aan te passen. Bovendien valt het werk beter te combineren met therapie of ziekenhuisbezoek.


 

Arbeidsongeschiktheid

Het aantal uitkeringen voor arbeidsongeschiktheid in Nederland is afgenomen van ongeveer 950.000 in 2000 naar ruim 800.000 in 2010. Maar ons land behoort volgens het SCP nog steeds tot de landen in Europa met de hoogste kosten aan arbeidsongeschiktheid. Ondanks ingrijpen van de overheid, blijkt het moeilijk om mensen met een beperking meer aan het werk te krijgen.

De arbeidsdeelname van mensen die deels zijn afgekeurd voor werk om gezondheidsredenen, is tussen 2002-2010 zelfs iets afgenomen, van 60 procent naar 57 procent. Dit komt onder meer door de vergrijzing.

Net als bij de hele beroepsbevolking stijgt de gemiddelde leeftijd van mensen met een beperking en ouderen hebben nog altijd minder kansen op de arbeidsmarkt. Ook is de economie sinds 2008 ongunstiger.
 

Door: ANP (www.nu.nl)


 


Vakantie 2012

Afbeelding van `Vakantie 2012`

Office Design Nederland is gesloten tijdens de zomervakantie
van 6 augustus t/m 10 augustus

Office Design Nederland is closed for the summer holidays from
August 6th - August 10th

Mega uitverkoop showroommeubilair

Afbeelding van `Mega uitverkoop showroommeubilair`

De zomer staat voor de deur en in september komen de nieuwe collecties eraan. Office Design Nederland wil graag ruimte maken voor onder andere de collecties van Vitra, Artifort en Gispen.

De zomer staat voor de deur en in september komen de nieuwe collecties eraan. Office Design Nederland wil graag ruimte maken voor onder andere de collecties van Vitra, Artifort en Gispen.

Showroom modellen tegen gigantische korting tot wel 90%.

Topmerken als Moroso - Brune - Oka - Herman Miller - Gispen - Artifort

Klik hier om de uitverkoopproducten te bekijken
 
 
 
 

Vitra Fiction film

Afbeelding van `Vitra Fiction film`

Door de lens van een filmcamera vertelt ‚Fiction‘ verhalen die zich bij ons thuis kunnen afspelen. De meubelen en interieurobjecten van Vitra vertolken daarbij alledaagse taferelen en bijzondere momenten.

 

De interessantste verhalen worden door het leven zelf geschreven - onze thuis biedt daarvoor het schouwtoneel.

Daar creëren we een plek waar we helemaal onszelf kunnen zijn. We plannen onze ruimtes, zoeken meubelen en interieurobjecten uit en richten ons huis naar onze persoonlijke smaak in. Onze eigen geschiedenis wordt thuis gevormd – en vormt tegelijk ook een deel van onze toekomst. Wat ons omringt, bepaalt de stemming en speelt soms een centrale rol in een nieuw avontuur.

Door de lens van een filmcamera vertelt ‚Fiction‘ verhalen die zich bij ons thuis kunnen afspelen. De meubelen en interieurobjecten van Vitra vertolken daarbij alledaagse taferelen en bijzondere momenten. Nu eens lokken ze een actie uit, dan weer blijven ze op de achtergrond. Met hun sterke persoonlijkheid en grootse uitstraling zijn ze meer dan alleen maar rekwisieten – het zijn acteurs die ons leven delen en verrijken.
 

Regie en fotografie: Florian Böhm
Set design: Paolo Bonfini
Commentaarstem: Eckhart Nickel
Montage: Barbara Gies
Muziek: Benedikt Brachtel


Social Media

Ook via Facebook en Twitter kunt u het allerlaatste nieuws volgen van Office Design Nederland!                       

Volg Office Design Nederland nu op Facebook en/of Twitter en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws!
Vitra partner

Afbeelding van `Vitra partner`

Office Design is partner Vitra

Office Design Workshops 6 en 7 juni

Afbeelding van `Office Design Workshops 6 en 7 juni`

Office Design Nederland, de workshop van afgelopen april, wederom de workshop met als thema “De werkplek van morgen”.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:
- Het nieuwe werken (HNW); van hype naar resultaat!
- De verandering van de werkplek; hoe ziet de werkplek eruit binnen nu en vijf jaar?
- Verandermanagement; relatie tussen mens en ruimte.

De interactieve workshop zal geleid worden door een 2-tal gastsprekers, ervaringsdeskundigen
in bovengenoemde onderwerpen.

Dhr. J. Venneman en dhr. F. Verberne www.human-space.nl

Doel van deze workshop is een interactie te bewerkstelligen tussen de gastsprekers en
genodigden. Dit is ook de reden dat wij u deze workshop eenmalig kosteloos aanbieden,
wij zijn van mening dat deze noodzakelijke kennis gedeeld moet worden. De workshop
is te volgen in een ochtend- of middagsessie te Doesburg.

Woensdag 6 juni
Ochtend sessie: v.a. 09.00 tot 12.30 uur aansluitend lunch
Middag sessie : v.a. 13.30 tot 17.00 uur aansluitend borrel

Donderdag 7 juni
Ochtend sessie: v.a. 09.00 tot 12.30 uur aansluitend lunch
Middag sessie : v.a. 13.30 tot 17.00 uur aansluitend borrel

U kunt zich aanmelden via onze site www.office-design.nl (inschrijving workshop)
Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u de bevestiging toe.
Gezien het aantal beperkte plaatsen verzoeken wij u snel te reageren.
Team Office Design Nederland

Herman Miller partner

Afbeelding van `Herman Miller partner`

Office Design is parnter van Herman Miller Herman Miller is een toonaangevende leverancier van ergonomische
bureau- en bezoekersstoelen volgens het Cradle 2 Cradle principe.


Innoverend en gezellig weekend Dolce Vita Dagen

Afbeelding van `Innoverend en gezellig weekend Dolce Vita Dagen `

Bij Robertino Wijnen en Delicatessen en Office Design Nederland

Aanbesteding WUR

Afbeelding van `Aanbesteding WUR`

Office Design Nederland haalt Europese Aanbesteding binnen WUR Wageningen Universiteit.

Huisstijl Peugeot Nederland

Afbeelding van `Huisstijl Peugeot Nederland`

Office Design Nederland haalt huisstijl van Peugeot Nederland binnen, het blue Box concept.

Dolce Vita Dagen 5 en 6 november

Afbeelding van `Dolce Vita Dagen 5 en 6 november `

bij Robertino Wijnen en Delicatessen en Office Design Nederland

Interview in De Gelderlander

Afbeelding van `Interview in De Gelderlander`

Hans Heuff: Werken is gewoon hartstikke leuk'
 
door
Marchel Chevalking
marchel.chevalking@gelderlander.nl

Nieuw: Klöber

Nieuw: Klöber meubels : Bureaustoelen, conferentiestoelen, bezoekersstoelen