Concept

Aan de basis beginnen, investeren in relaties, feeling houden met de markt en ideeën concretiseren. Office Design Projectinrichters realiseert (totaal)kantoorinrichtingen waarin kwaliteit, functionaliteit en schoonheid op perfecte wijze met de ambiance samenvallen. Een ambitie, geïnspireerd door de mens en zijn persoonlijke beleving. De werkgeving en kantoorbeleving zijn voor het presteren van uw bedrijf en medewerkers belangrijke voorwaarden. Office Design Projectinrichters heeft jarenlange ervaring met het succesvol inrichten van ieder type organisatie en werkplek. De juiste sfeer, specifieke richtlijnen en onderscheidend meubilair zijn elementen die samen een prettige kantooromgeving creeëren. Emotie - Beleving - Ambitie > Elk mens is uniek. Menselijke waarden komen in alle aspecten van een interieur tot uitdrukking. Door de mens achter de gebruiker te zoeken, ontdekken we wat er werkelijk leeft. En kunnen we op een aansprekende manier gevoel en materie samenbrengen. Wij geven mensen de ruimte door ruimte de juiste bestemming te geven. In een geslaagd interieur zijn ideeën en inrichting met elkaar in harmonie. Met onze partners in architectuur, afbouw, installatietechniek, projectstoffering, interieurbouw en lichtplan streven wij naar de juiste receptuur voor het werkgebied. Ontwerp - Sensatie - Inzicht > Werken moet weer leuk worden. Bij voorkeur in een omgeving waar plaats is voor creativiteit en verbeedingskracht. Een goed ontwerp brengt deze tot leven. Alles klopt, elke ruimte ademt de juiste sfeer. Het moet zinderen in de lucht ... Ergonomie en arbowetgeving wegen even zwaar als functionaliteit, kwaliteit en design. Wanneer aan alles is gedacht en details zonder schroom bijdragen aan het grotere geheel, zijn ook medewerkers gemotiveerd betrokken. Een integrale aanpak brengt het beste in de mensen naar boven.

Woon - Wissel - Werk > Steeds vaker laten we zien wie we zijn: uniek en toch herkenbaar voor de mensen om ons heen. Transparantie keert terug, in alle facetten van ons leven. In het streven onszelf te vinden.

Een mens wil gekend worden ... De beweging van de tijdsgeest laat niemand onberoerd. Werk en privé versmelten tijd en plaats; we werken thuis en zijn thuis op ons werk. Office Design Projectinrichters vertaalt dit in designs waarin zakelijke, publieke en ook huishoudelijke aspecten moeiteloos samenvallen.

Concept