Over ons

Wij adviseren op het gebied van kantoor,- en projectinrichting. En zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte kantoorinrichting waarbij alle facetten zoals o.a. akoestiek, ergonomie en design worden meegenomen, van traditioneel tot trendsettend. Office Design Projectinrichters is gedreven en oplossingsgericht en dé partner voor de perfecte inrichting.

Sinds 1935
Office Design Projectinrichters BV

In het prachtige pand in Doesburg is Office Design Projectinrichters BV (ODP) gevestigd. Hoewel de naam doet vermoeden dat we een kantoorinrichter zijn, er is echter meer ...

De beweging van de tijdsgeest laat niemand onberoerd. Werk en privé versmelten tijd en plaats; we werken thuis en zijn thuis op ons werk. Office Design Projectinrichters vertaalt dit in designs waarin zakelijke, publieke en ook huiselijke aspecten moeiteloos samenvallen.

Graag nodigen wij u bij ons uit!

Inrichters
Concept

Aan de basis beginnen, investeren in relaties, feeling houden met de markt en ideeën concretiseren. Office Design Projectinrichters realiseert (totaal)kantoorinrichtingen waarin kwaliteit, functionaliteit en schoonheid op perfecte wijze met de ambiance samenvallen. Een ambitie, geïnspireerd door de mens en zijn persoonlijke beleving.

De werkgeving en kantoorbeleving zijn voor het presteren van uw bedrijf en medewerkers belangrijke voorwaarden. Office Design Projectinrichters heeft jarenlange ervaring met het succesvol inrichten van ieder type organisatie en werkplek. De juiste sfeer, specifieke richtlijnen en onderscheidend meubilair zijn elementen die samen een prettige kantooromgeving creeëren.

Lees meer
Concept